ناچار از اتخاذ سياست‌هاي جايگزين براي طبيعت هستيم

به گزارش ميراث آريا(chtn) مقدسي در ادامه افزود: وضعيت بهره‌برداري از جنگل‌ها در استان زنجان به گونه‌اي است که اگر سياست‌هاي جايگزين براي آن پيش‌بيني نشود وضعيت منابع در آينده نگران کننده خواهد بود.

وي هدف از برگزاري اين همايش را بررسي وضعيت و روند گردشگري از نوع طبيعت‌گردي در استان زنجان با تمام امکانات و پتانسيل‌هاي موجود عنوان کرد.

مقدسي خاطر نشان کرد: مديريت توسعه پايدار با توجه به رشد جمعيت و مطالبات کشورهاي در حال توسعه بايد به ظرفيت بالايي در حوزه طبيعت‌گردي دست يابد.

معاون سازمان جنگل‌ها و مراتع ادامه داد: آنچه که ما از دانشگاه‌ها انتظار داريم اين است که در کنار کميته طبيعت‌گردي مساعدت علمي کنند و کميته استاني به صورت ادواري اين مسئله را در فعاليت‌ها و نشست‌ها مورد تحليل قرار دهند.

وي با بيان اينکه آموزش و توانمندسازي در اکوتوريسم از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است، افزود: متاسفانه نسل جديد با اين مقولات بيگانه هستند.

معاون سازمان جنگل‌ها و مراتع گفت: خوشبختانه همبستگي خوبي بين سازمان‌ها مبني بر هدايت کميته ملي طبيعت‌گردي وجود دارد.

مقدسي در پايان با تشکر از دست‌اندرکاران برگزاري اين نشست‌ها و مسئولان دانشگاه آزاد زنجان گفت: اميدواريم اين گونه نشست‌ها تداوم داشته باشد تا به آنچه که شايسته ملت سرافراز ايران است، دست يابيم./117

انتهای پیام/

کد خبر 138707186